У Ніжині працівник ДСНС збив дитину

 

 

 

 

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП, яка трапилася 20 березня в Ніжині. Працівник ДСНС збив дворічну дитину. Про це Суспільному повідомили в ДБР.

Згідно з інформацією, 20 березня в Ніжині машина збила собаку на дорозі. Водій зупинився, разом з пасажирами підійшов до тварини, щоб дізнатися, в якому вона стані. Також до собаки підійшов дворічний хлопчик.

Тварина різко підхопилася й побігла в інший бік дороги. Хлопчик побіг за собакою, й у цей момент його збив автомобіль працівника ДСНС Toyota Camry, що проїжджав поруч.

Дитину госпіталізували до Ніжинської міської лікарні з численними травмами у тяжкому стані. Пізніше перевезли до Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Як повідомили Суспільному в медзакладі, дитину помістили до реанімації, він був у медикаментозному сні. Станом на ранок 21 березня лікарі визначали його стан як середньої тяжкості.

Результати освідування водія показали відсутність сп’яніння. Водій, який збив дитину, надавати свідчення відмовився. Його автомобіль вилучили.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Кримінальне провадження відкрито за ознаками кримінального правопорушення за частиною 1 статті 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Санкція статі передбачає до трьох років позбавлення волі.

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь