У Батуринській громаді – 3 дні жалоби: сьогодні прощаються з захисником та захисницею…

Три дні: 5, 6, 7 квітня 2023 у Батуринській міській територіальній громаді оголошено дні жалоби у зв’язку із загибеллю військовослужбовців у російсько-українській війні Валентини ВОДАЛА-ТОПІШКО та Віктора БОРИСЕНКОВА.

Так боляче: у той час, коли розцвітає земля, гинуть віддані доньки та сини України… Гинуть за правду, за свободу, за наше мирне майбутнє…

На сторінці Батуринська міська рада звертаються:

“Просимо вшановувати пам’ять загиблих військовослужбовців хвилиною мовчання в дні жалоби о 10 год 00 хв, по можливості зупинити на цей час виробничий процес та зупинити рух громадського та приватного транспорту. Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті”.

06 квітня 2023 року о 10.00 годині – церемонія прощання із загиблою в російсько-українській війні Валентиною ВОДАЛА-ТОПІШКО.

06 квітня 2023 року о 12.00 годині на площі біля Цитаделі Батуринської Фортеці розпочнеться церемонія прощання із загиблим в російсько-українській війні Віктором БОРИСЕНКОВИМ.

ВІЧНА СЛАВА ВАМ, ГЕРОЇ!..

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь