Стабільний мобільний зв’язок в місті та селі

 

 

 

 

З проблемою поганого мобільного з’єднання стикаються не тільки жителі регіонів, де до базової станції далеко, але й мешканці великих міст. Якщо якість стільникового зв’язку залишає бажати кращого, необхідно придбати підсилювач мобільного сигналу. Зробити це можна в інтернет-магазині Goodok, де представлено великий вибір таких пристроїв.

Чому зникає сигнал?

Існує дуже багато причин, через які якість з’єднання погіршується. Серед них:

  • високовольтні лінії передач;
  • електростанції чи інші промислові об’єкти;
  • погодні умови (в сильний сніг або грозу можливі проблеми);
  • рельєф місцевості (передачу радіохвиль ускладнюють гори);
  • товсті стіни та арматура всередині них тощо.

Тобто з проблемою можуть зіткнутися навіть жителі центральної частини великого міста. Миритися з такою ситуацією не можна, адже часто один дзвінок може врятувати чиєсь здоров’я чи навіть життя. Погіршення зв’язку проявляється як відсутність змоги здійснювати дзвінки або просто зниження комфорту під час телефонної розмови (чути лише уривки слів).

Як працює підсилювач мобільного сигналу?

Головна задача репітера сигналу — його підсилення. Обладнання приймає сигнал в точці, де з’єднання стабільне (зазвичай це дах будинку або інша найвища точка). Далі передає його по кабелю до спеціального пристрою всередині приміщення, який розповсюджує його на певну територію.

Варто пам’ятати, що без такого обладнання телефон розряджається швидше, адже його приймач працює на повну потужність. Це не лише незручно, тому що доводиться частіше заряджати пристрій, але й становить певну небезпеку для здоров’я. Адже передавач також працює в посиленому режимі, тому випромінює хвилі, які при тривалій дії можуть призвести до погіршення самопочуття.

Комплектація обладнання складається з антени, ретранслятора, блока живлення, необхідних для роботи кабелів та кронштейнів для монтажу. Крім того, можна замовити додаткові елементи кріплення. Вони можуть знадобитися, якщо пристрій встановлюється на стіні чи іншій вертикальній поверхні.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь