Майбутні медики втілювали знання на практиці. Фото

 

 

 

 

17 квітня КНП «Ніжинський міський ЦПМСД», за погодженням директора центру Оксани Калініченко, привітно відчинив двері слухачам освітньо-професійної програми лікувальна справа Ніжинського фахового медичного коледжу для проходження ними виробничої практики.

Практика – обов’язковий складник навчального процесу підготовки спеціалістів з метою закріплення теоритичних знань, формування в студентів навичок і вмінь, необхідних для професійної роботи у реальних умовах.

 Амбулаторії закладу оснащені відповідною медичною технікою, що дає змогу студентам опанувати сучасні методи дослідження, лікування та профілактики хвороб.

Під керівництвом фахівців майбутні фельдшери та медсестри мали змогу взяти участь у лікувально-профілактичному процесі нашого закладу, навчились виконувати в/ш, п/ш, в/м, в/в ін’єкції, ставити крапельниці, проводити збір капілярної крові та обробляти результати досліджень на аналізаторах крові і сечі, проводити скринінгові швидкі тести.

Освоїли техніку зняття електрокардіограми, стали учасниками ведення амбулаторного прийому пацієнтів, ведення записів в медичній інформаційній системі Helsi.

Мали можливість спробувати себе в кабінеті щеплень, що важливо, актуально і є на порядку денному постійно.

Окремо хочеться відмітити підготовку студентів коледжу, яка є на високому рівні. Знання та прагнення навчатись новому майбутніх фахівців приємно вражають. Росте гідна зміна та майбутні колеги.

Здоров’я нації – то є культура нації.

Нежатин за інформацією Ніжинського ЦПМСД

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь