Шкільна екотолока за сприяння  ГО «НАМ»

 

 

 

 

Ставши учасниками екологічної програми «Не дай планеті задихнутися» команда активістів  громадського об’єднання «Носівська Активна Молодь», вихованців гуртка «Ерудит» Носівського ЦДЮТ у складі Катерини Мельник, Анастасії Москалець, Артура Ковтуна, Богдана Гуленка під наставництвом  керівниці гуртка Ірини Багіної долучилися до триденного навчання з Ідеятону, заключним акордом якого стало написання юними ековолонтерами власного природоохоронного проекту. 

Приємно визнавати, що саме носівський проект організаторами програми було визнано одним з кращих серед представлених майже двома десятками команд-учасниць. А, отже, й грант від Британської Ради в Україні на його реалізацію в сумі сорок тисяч гривень отримали саме вони.

В рамках першого етапу реалізації проекту його учасники організували та провели низку молодіжних диспутів, в ході яких учасники обговорювали важливість та актуальність створення  зелених масивів на локальному та глобальному рівнях.

Другим етапом реалізації проекту стала висадка декоративних дерев, кущів та квітів, які, власне, й були придбані за грантові кошті у громадських місцях та на території навчальних закладів міста. Наразі ця робота активно ведеться на території ЦДЮТ, Носівського ліцею №1та Носівської  початкової школи.

Нагадаємо, що проект реалізується за підтримки Британської Ради в Україні спільно з ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді” та КЗ «Ніжинський міський молодіжний центр».  

На знімку: учасники проекту разом з випускниками міської ліцею №1 після екологічної толоки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь