В’яжуть сітки невтомні «павучки»

 

 

 

 

Волонтерський рух «Маскувальник» – це не одна-дві людини, і навіть не один колектив у Носівці, що від початку повномасштабного вторгнення  російських військ на нашу територію взялися виготовляти маскувальне спорядження для техніки та військових розвідників.

Пише Нежатин.

 -Збираючись по домівках, у шкільних коридорах та спортивних залах, ці невтомні «павучки» з Носівських гімназій № та №3,  міських дошкільних закладів,  відкладають на потім домашні справи, втому чи недуги й з материнською теплотою, світлою вірою в Збройні Сили й нашу перемогу роблять таку здавалося б непомітну, але важливу роботу. В арсеналі кожного такого осередку  вже є по сто-двісті виготовлених та вже відправлених  за призначенням сіток. Тільки у квітні поточного року нашими волонтерами було виготовлено й передано бійцям ЗСУ близько чотирьох десятків  сіток різних розмірів – від  шести до ста п’ятдесяти квадратних метрів кожна. Це ще раз доводить, що разом ми сила, що згуртувавшись, можна зробити багато корисних речей,- говорить один з координаторів волонтерського руху в Носівці Сергій Ломашевський.

На жаль, потреба у маскувальних сітках не зменшується. І це, мабуть, чи не єдине, щзо наразі турбує цих невтомних людей з великим серцем. Тож якщо в когось є вільний час, бажання та можливість допомогти – двері волонтерських осередків завжди відкриті! І пам’ятаймо, що ми непереможні, доки єдині!

На цих архівних знімках зафіксовано завершення роботи над сотою маскувальною сіткою від волонтерів з третьої міської гімназії, які чи не щодня збираються у шкільному спортзалі. Наразі завдяки їхнім невтомним працьовитим рукам вже відправилася на передову чергова «ювілейна» двохсота маскувальна сітка. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь