Бережи українське – носи вишиванку!

 

 

 

 

18 травня. Цього дня вся українська земля вкрилася яскравими барвами. Барвами вишиванок, які одягла наша нація. Відзначав Міжнародний День вишиванки і Ніжинський край.

Розцвіли вишиванками і міста, і села. Сьогодні нам заздрить увесь світ. Точно – заздрить, бо такого оберегу, який має український народ, навряд чи є в когось іншого.

Пише Нежатин.

Долучився до свята і Ніжинський фаховий медичний коледж, який ось уже 115 років продовжує цвісти своєю молоддю, своїми студентами, а сьогодні – ще й національним одягом.  Саме молоді й зверталася з палкою промовою очільниця закладу Світлана Дуднік, під час відкриття заходу, до якого, без перебільшення, всі вони готувалися не один день.

Спочатку на подвір’ї корпусу №1 був проведений танцювальний флешмоб  «Вишиванка єднає нас» з участю студентів усіх курсів, затим дійство перенеслося в аудиторії №11. Вже там медики організували благодійний ярмарок під назвою «Сила в єднанні».

До нього долучилися всі, хто хоч якимсь чином хотів наблизити нашу Перемогу. Адже кошти, зібрані від купівлі солодощів,  знову-таки підуть на підтримку Збройних Сил України.

Олександр Василенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь