Смаколики й пісні на підтримку Збройних Сил України

 

 

 

 

Відразу два благодійних заходи відбулися у Рівчак-Степанівці з нагоди Дня Героїв України.

Яскравими фарбами, веселим дитячим сміхом та гомоном наповнилися подвір’я ліцею. А в просторому холі закладу різнобарв’ям смаків  та ароматів вигравали усілякі смаколики, які підготували  до благодійного ярмарку  діти разом з батьками, учнями та працівниками закладу.

Дуже приємно, що в наш непростий час є ось такі люди які з відкритим серцем роблять добрі справи, – розповідає директор закладу Світлана Баклан. – А добрі справи не  залишаються непоміченими, вони як маяки, світять тим, хто чекає допомоги. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, зробити хорошу справу, а в даному випадку – підтримати наші мужні Збройні Сили, хлопців, які нині перебувають на передовій, відчуттям теплоти, вдячності та коштами. Адже на цьому ярмарку нам вдалося зібрати майже сімнадцять з половиною тисяч гривень…

Утім, шкільний ярмарок, що відбувся в Рівчак-Степанівці цього дня, був не єдиним яскравим та цікавим благодійним заходом на підтримку українських Збройних Сил. Яскраву сольну концертну програму для своїх сусідів-рівчак-степанівців підготував вчитель Пустотинської гімназії, керівник Макіївського народного фольклорного колективу «Мальви» Микола Сидоренко.

Зібрані  в ході концерту кошти Микола Володимирович також планує передати нашим воїнам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь