На Ніжинщину завтра завітає “Кудлате літо”

 

 

 

 

МГО “МеtаМорфози” запрошує 03 червня, у Бахмачі, на благодійний фестиваль “Кудлате літо”, присвячений Дню захисту дітей.

Таких масштабних заходів ми ще не проводили, тож віримо, що кожен житель громади знайде на нашому святі щось цікаве для себе.

Для наймолодших бахмачан (3-7 років) діятиме дитячий майданчик з аніматорами. У програмі інтерактивні заняття, рухливі ігри, тімбілдинг, лего-стіл, артзаняття, аквагрим та багато інших розваг.

Ті, що люблять хенд-мейд,(від 7 до 99 років) зможуть відвідати наші майстер-класи з малювання, виготовлення сувенірів-магнітів, ляльок-оберегів, патріотичних браслетів, плетіння маскувальних сіток.

Любителі екстриму (від 7 до 99 років) зможуть випробувати свої сили на туристичній смузі перешкод.

Велосипедисти (від 7 до 20 років) матимуть змогу взяти участь у змаганнях з фігурного водіння велосипеда (наявність власного транспортного засобу обов’язкова).Буде працювати торгівля сувенірами, біжутерією, шоперами, прапорами, іграшками.

Для гурманів – солодощі на будь-який смак (торти, тістечка, печиво, млинці), страви зі свіжини (шашлик, люля-кебаб, шаурма, чебуреки, бургер, сосиски на шпажках), страви з картоплі (фрі, по-селянськи, картопляні кільця).

Ми здивуємо вас солянкою й пловом, звареними на вогнищі. З напоїв – лимонад, мохіто, кава й чай.А ще ми проведемо невеличкий аукціон.

Протягом фестивалю на сцені йтиме запальна концертна програма, представлена не лише талановитими бахмачанами, але й гостями з Ніжина, Коропа, Конотопа, Дмитрівки й Талалаївки.

Тож обов’язково завітайте на наш фестиваль 3 червня о 14.00 і друзів запрошуйте!

Усі зібрані кошти підуть на придбання тепловізора для 1 танкової бригади, де служить багато наших земляків. Разом ми сила! Разом до перемоги!

Бахмацька Міськрада

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь