До Ніжина прямують волонтери-велосипедисти: долучіться до збору коштів на дрони для захисників!

До Ніжина прямують волонтери-велосипедисти від Благодійного фонду “Честь і совість” в Лубнах Сергій Лисенко і Ігор Пишний. Вже сьогодні, 21 червня, орієнтовно в 18-19 годині,  вони прибудуть на головну площу нашого міста.

Пише Нежатин.

Благодійний велотур організовано по маршруту Лубни-Прилуки-Ніжин-Чернігів- Седнев-Олешня-Чернігів і назад 5 днів 750 км з 21 по 25 червня.

Місія велотуру – ЗБІР КОШТІВ на дрони для БРИГАДИ в БАХМУТІ.

Трохи про волонтерів-велосипедистів:

Сергій Лисенко – 68-річний краєзнавець, блогер, письменник і найкращий велосипедист України. За минулий рік проїхав більше всіх – 26 400 км.

“Десь перед Черніговом планую встановити рекорд Першим в Україні й в 2023 році подолати вже 20 000 км, а до кінця року – 40 075 ( довжина екватора)”, – ділиться Сергій.

На світлині Сергій Лисенко з 60-річним партнером Ігорем Пишним (він із Бахмута) і головою БФ “Честь і Совість” Оксаною Каневською.

“У нас буде спеціальний номер рахунку, – повідомляють волонтери-велосипедисти. – Нам потрібно переночувати в Ніжині дві ночі (туди з 21 на 22, назад з 24 на 25, а також в Чернігові дві ночі з 22 на 23 і з 23 на 24).

Із нами до Ніжина прибуде Євгеній із села Володькова Дівиця”.

Волонтери наголошують, що їм потрібна підтримка небайдужих містян!

“Було б добре, якби нас зустріли інші велосипедисти з Ніжина! І, за можливості, проїхали на Чернігів вранці теж  з площі Франка (буде старт у 8 годин 22 червня)”.

Безперечно, цей благодійний велотур заслуговує на підтримку! Адже, чим більше людей долучиться, тим більше коштів ми зберемо для наших захисників!

Тож не будьте осторонь!

Пропонуємо зустріти велосипедистів о 18.00 і завтра провести їх на велосипедах!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь