Випливають нові “підводні камені” в роботі Ніжинської міськлікарні?..

У Ніжині не вщухають пристрасті навколо міської лікарні. Ще б пак, адже мало не щодня “випливають” все нові цікаві факти, і люди губляться в здогадах, де ж правда і коли, врешті-решт, буде поставлено всі крапки над “і”?..

Так, одна з останніх інформацій, про яку ми дізналися з власних джерел, стосується власного авто гендиректора міської лікарні Ольги Швець. Говорять, ніби то пані Ольга поставила його на баланс лікарні, “обула”в нову гуму, та й заправляють авто за рахунок міськлікарні.

Ми не беремося стверджувати достовірність цієї інформації, саме тому відкрито вирішили запитати про це у Швець.

Ольга Володимирівна ввічливо вислухала запитання, втім, відмовилася надавати будь-які коментарі в телефонній розмові.

Тож питання залишається відкритим…

Ще один момент: (знову ж, інформація не з офіційних джерел, але шириться містом) – бухгалтери міської лікарні, а їх аж 15 осіб, паралельно з офіційною роботою ведуть інші ФОПи та підприємства.

Так це, чи ні, ми не знаємо, але це наштовхує ще й на думку про “роздутість” штату бухгалтерів .

Спеціалісти, які обізнані в цій сфері роботи, стверджують, що при різних напрямках роботи вистачить 7-8 бухгалтерів. Все! Та й адмінкорпус варто скоротити вдвічі.

У наш час медзаклади працюють як бізнес-структури, тому потрібно максимально збільшити дохідну частину. А в цьому задіяна не адміністрація, а саме медперсонал, на утримання якого немає коштів і який ми маємо зберегти.

Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь