У Ніжинському університеті відбувся урочистий випуск бакалаврів

 

 

 

 

Вагома та довгоочікувана подія відбулась у житті студентів Ніжинського університету – десятки талановитих, перспективних та успішних випускників бакалаврів отримали омріяний диплом.

Ректор НДУ Олександр Самойленко привітав випускників з цим важливим та довгоочікуваним для них днем: «Випуск 2023 року залишиться у нашій пам’яті незабутнім, воєнним. Пандемія COVID-19, а тепер повномасштабна війна, розв’язна росією, – внесли в наше звичне життя докорінні зміни. Працівники НДУ намагалися зробити все, щоб передати вам необхідні знання, зробити з вас високваліфікованих працівників, які працюватимуть на благо нашої держави. Бажаю Вам усім перемоги та щасливої долі в квітучій країні, щоб ви стали творцями нової історії та прикладом для нових поколінь» – зазначив Олександр Григорович. 

До привітань випускників приєдналися перший заступник міського голови Федір Вовченко, депутат Чернігівської обласної ради Наталія Копиця та депутат Ніжинської міської ради, почесний громадянин міста Ніжин Володимир Мамедов. Разом з ректором НДУ вони вручили дипломи бакалаврів та побажали, куди б не занесло колишніх студентів життя нести гордо звання випускників Ніжинського університету.

Після вручення з вітальним словом до бакалаврів звернулися директор навчально-наукового інституту НДУ Юрій Філоненко та голова профкому студентів НДУ Сергій Іванюк, які запросили випускників продовжити навчання в магістратурі та зазначили, що перед випускниками відкриті нові життєві обрії і побажали, щоб вони були успішними, а диплом університету був не лише документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному обрії, предметом гордості, професійного зростання та знаком приналежності до великої родини.

Також ми поспілкувались з бакалаврами про їхні плани на майбутнє.  Цьогорічні випускники кажуть, що попри всі незгоди та лихоліття їм вдалося отримати знання та навички, необхідні в житті. Разом з тим коментуючи подальші плани, дехто з них планує працювати за фахом, дехто збирається йти захищати Україну, деякі із сьогоднішніх бакалаврів кажуть про наміри продовжити навчання у  магістратурі.

Наталія Рульова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь