Живим коридором на Ніжинщині зустрінуть загиблого Героя

Війна забрала життя нашого земляка, з міста Борзна, Ніжинського району.

ФЕДОРЧЕНКО Геннадій Олександрович, 27.12.1973 р.н., старший розвідник-стрілець-снайпер, загинув 8 липня 2023 року поблизу н.п. Рівнопіль Волноваського району Донецької області під час виконання обов’язків військової служби при захисті Батьківщини.

Воїн народився та виріс у м. Борзна.

Батьки виховували трьох хлопців.

Геннадій був старшим сином, тож завжди захищав своїх братів. Загальну освіту здобував у Борзнянській школі-інтернаті, після закінчення продовжив навчання та став кваліфікованим будівельником.Геннадій Олександрович пішов на війну у січні 2023 року, проходив службу у розвідувальній роті, добре володів штатним озброєнням. Захищаючи свободу та територіальну цілісність України, відзначився відповідальністю, рішучістю, сміливістю та самовідданістю. З гідністю виконував свій громадський обов’язок та віддав життя за кожного з нас.

У Захисника залишилася доросла донька, яка обрала шлях допомагати людям та стала медичною сестрою, молодший брат, військовий за професією, та старенький батько.

Громада втратила ще одного сміливого Воїна, країна – патріота. На жаль, війна триває, щодня душі Героїв злітають до Неба, де продовжують берегти та захищати свою рідну землю.Ми вдячні кожному захиснику за сміливість, мужність, рішучість та самовідданість, з якою вони йдуть захищати всіх нас.🙏

Тіло загиблого Воїна Федорченка Геннадія Олександровича прибуде до Борзни сьогодні.

Для вшанування пам’яті загиблого земляка просять жителів міста вийти для створення живого коридору.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Воїна, важко підібрати слова підтримки, коли йдуть у засвіти найрідніші, та ще важче, коли їх раптово забирає війна.

У наших серцях назавжди залишаться наші Герої, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Вічна пам’ять та слава Воїну!

За матеріалами Прес-служба Борзнянської територіальної громади

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь