Що чекає на школу  №11 (частина 3)

 

 

 

 

Раніше ми вже писали про те, що навчальний процес в ЗОШ №11 м. Ніжина опинився на межі зриву через відсутність укриття.

Ініціативна група батьків разом з педагогами школи приклали масимум зусиль, щоб якнайшвидше та найбільш ефективно вирішити це питання. Було ініційовано ряд звернень до  установ та депутатів Ніжинської міської ради.

Батьків почули.

І ось 08 серпня 2023 року на засіданні постійної бюджетної комісії Ніжинської міської ради, де були присутні представники батьківської громади та директор школи О. Манойленко, було прийнято ряд рішень щодо  подальшої долі школи № 11 нашого міста. Було озвучено наступні рішення:

– виділити 200 тис. грн на розробку проектної документації для будівництва укриття ЗОШ №11;

– інтенсивний пошук «донорів» та спонсорів, які згодяться профінансувати придбання захисної споруди;

– створити резервний фонд на придбання укриття для 11-ї школи, якщо на час, коли проектна документація буде готова, не знайдуться «донори», які проспонсорують закупівлю.

Також депутати прийняли рішення звернутись до керівництва області щодо сприяння вирішення питання перебування учнів 11 школи в укритті, яке використовувалось раніше, так як іпмеративної заборони використання в якості захисних споруд приміщень, що не мають підвалу нема, а є лише рекомендації, які пропонується враховувати.

Начальник управління освіти В. Градобик також повідомила, що вже почалися роботи з підготовки містобудівної документації щодо облаштування укриття в ЗОШ 11.

Завтра відбудеться сесія міської ради, яка або затвердить ці рішення, або внесе якісь зміни.

Звичайно всі ми сподіваємось, що буде зроблене все можливе для того, щоб діти якнайскоріше могли продовжити навчальний процес в стінах рідної школи.

Особливу подяку батьки хочуть висловити депутату Андрію Гомоляко, який досконально розібрався у даному питанні та представляв інтереси дітей та батьків на засіданні бюджетної комісії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь