Окупований Ніжин: керують чужинці, працюють чужинці

Ніжин, напевно, єдине з міст на Чернігівщині, яке в результаті «демократичних» виборів окупували чужинці.

Так, вам не почулося, саме окупували і зроблено це виключно з однією метою – викачування грошей з міського бюджету. Трохи з годом розкриємо всі карти, хто і як грабує Ніжин. А поки публікуємо яскравий приклад цього ганебного явища.

Тендер багатостраждальної Ніжинської лікарні на 2,5 млн грн, в черговий раз забрала фірма з Камʼянська, Дніпропетровської області.І це в той час коли влада Ніжина говорить про відсутність коштів у лікарні, про необхідність скорочувати медиків, бо нехватає на зарплату.

Кодола з бандою чужинців-мародерів знаходить гроші у сумі 2,5 млн на проект утеплення трьох корпусів лікарні.

Зрозумійте, це тільки на папери … про роботу тут мова не йдеться. Це вже вкотре величезний плювок в обличчя задурманеним маніпуляціями депутатів та громаді Ніжина від Кодоляцької влади, хоча правильніше буде сказати чужинській владі мародерів Ніжина.

Адже з перших днів обрання міським головою Олександр Кодола купуючи квартиру в центрі говорив, що він вже корінний ніжинець і любить місто, але назначав на основні посади іногородніх керівників, переводячи ніжинців в розряд наповнювачів бюджету та виконавців їх наказів. Бо так простіше красти бюджетні гроші!

Доречі, Головний лікар призначений Кодолою, теж людина з Кам’янська, як і інші. А тому не дивуйтеся, що гроші громади йдуть в Кам‘янець і не тільки, де після відмивання повертаються в кишені Кодоли і його банди мародерів.

Далі буде!

“Новини Чернігівщини”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь