Відкопували 2,5 години: на Чернігівщині троє чоловіків загинули у зерносховищі

 

 

 

 

У неділю 17 вересня опів на 11 годину дня на підприємстві «Млибор» сталася трагедія – засипало зерном 3 людей. В результаті нещасного випадку загинули троє робітників: 46-річний Володимир Дідурик, 63-річний Михайло Іващенко та 53-річний Олександр Петренко.

За словами старшої зміни Тетяни Гирі, в одній з будівель для зберігання зерна, між металевим конусом та бетонним перекриттям утворився отвір, якій потрібно було відремонтувати, що і робили вищевказані працівники.

На місці трагедії та підприємстві "Млибор"

У ГУ ДСНС області коментують: знадобилося 2,5 години, аби вилучити тіла загиблих, смерть була миттєвою, констатував медексперт.

Речниця ГУ ДСНС Ніна Луценко коментує:
«Від ДСНС залучалися 39 чоловік, 6 одиниць техніки, також приїздили медик, слідчий з поліції»

Рятувальники шукають загиблих на "Млиборі"

Ведеться розслідування усіх обставин, зокрема, безпеки праці. Відкрите кримінальне провадження по ч.2 ст. 272 ККУ – Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Санкції статті – якщо необачність спричинила загибель людей або інші тяжкі наслідки, – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Джерело: Час Чернігівський
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь