Обікрали ніжинській водоканал…співпадіння?

 

 

 

 

Останнім часом, що не день, то все більше  скандальних новин читаємо про комунальне підприємство «Ніжинводоканал». Соцмережі та медіа пишуть про кримінальні справи, обшуки правоохоронними органами, мільйонні збитки та сумнівні закупівлі.

Вже традиційно новий тиждень починається з нової скандальної події – Ніжинський водоканал обікрали.

Про це повідомим на своїй сторінці у Фейсбук депутат Сергій Охонько.

Раніше ми писали, що Сергій Охонько виступив з ініціативою створити тимчасову контрольну депутатьску комісію по перевірці діяльності збиткових підприємств Ніжина. Адже ті, хто руйнує критичну інфраструктуру нашого міста мають понести за це відповідальність. А самі підприємства потрібно рятувати, в тому числі і від неефективних керівників. Зокрема у цей перелік входить і КП «НУВКГ».  Депутати, яким не байдуже майбутнє нашого міста, підтримали цю ініціативу. Зокрема на засіданні постійної комісії по ЖКГ присутні члени комісії одноголосно проголосували за включення цього питання в порядок денний наступної сесії, яка відбудеться вже дуже скоро –  28 вересня.

Як повідомив нашій редакції Сергій Охонько – ця комісія серед інших питань, працюватиме над  вивченням причин збитковості «Ніжинводоканалу», а також укладених договорів, які можливо  привели до мільйонних необґрунтованих  розтрат.

І ось за кілька днів до сесії та ймовірного прийняття рішення про комісію – пограбування «Водоканалу».

На пам’ять відразу приходять подібні події з іншими комунальними підприємствами міста: підпал ЖЕКу на вулиці Небесної Сотні, затоплення документації на інших підприємствах, що сталося нібито внаслідок прориву водогону.

 І от знову така зручна і своєчасна кражідка. Що це – співпадіння, чи чергове намагання «сховати кінці у воду»? Сподіваємось правоохоронні органи з’ясують, що там і як.

А ми в свою чергу чекаємо на сесію і віримо, що здоровий глузд переможе і тимчасова депутатська комісія все ж буде створена. Адже наше багатостраждальне місто чекає на те, що в ньому наведуть порядок і нарешті настануть зміни на краще.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь