Особа, яка займається мільйонними тендерами в Ніжині – з Кам’янська?

Місто Кам’янське вперто “простягає руки” мало не у всі сфери життєдіяльності Ніжина. Здавалось би, яке відношення воно має до нас?.. Аж ні, у Ніжині ж ціла плеяда приїжджих керівників із Кам’янська, які вже настільки освоїлись, що і в офіційній тендерній документації пишуть “Кам’янське” там, де має стояти “Ніжин”.

Так, вчора місцеві активісти викрили черговий зашквар… Тендер Ніжинської міської лікарні з очікуваною вартістю понад 4 млн. грн. – “Устаткування для операційних блоків (система ендоскопічної візуалізації для колоноскопії) код НК 024:2023: 35616. А в самих документах наше місто нахабно назвали Кам’янське.

МИ ПИСАЛИ Ніжин – один з районів Кам’янського?!.

Що ще насторожує, так це те, що підприємства з Кам’янського незмінно виграють тендери на мільйони гривень.

Журналіст Євген Ткаченко на сайті Вкорінь провів журналістське розслідування та опублікував цікаву інформацію: як з’ясувалося, фахівці, які займаються тендерами, працюють і в Ніжині, і в Кам’янську. Так, уповноважена особа Євгенія Гавриш, яка займається мільйонними тендерами в нашому місті – переможець з того самого Кам’янського.

Євген Ткаченко прослідкував, що в Кам’янську чимало тендерів, якими займалася пані Гавриш. Про це можна почитати ТУТ.

Вона ж – уповноважена особа, яка займається дорогими тендерами в нашому місті, й ці тендери завжди виграють.

Співпадіння?… Чи продумані махінації?..

Хотілося б привернути на цих подій увагу правоохоронних органів, НАБУ, САП, ДБР, СБУ!

Потрібно з’ясувати, що ж насправді відбувається в Ніжині з тендерами, які повязані з фірмами з Кам’янська, і саме звідти посадові особи, які зараз керують у місті комунальними підприємствами і виконавчими органами влади.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь