Переваги та недоліки придбання метенолону на розпродажу

На фармакологічному ринку широко представлені анаболічні та андрогенні стероїди, тому з їх допомогою отримати гарне тіло досить просто. Все залежить від поставлених завдань, стану здоров’я та фінансів, тому що купівля ААС є недешевим задоволенням. Стероїди, суто умовно, можна розділити на важкі, середнього класу та легкі. Метенолон за своїми характеристиками знаходиться між середніми та легкими, враховуючи стероїдний індекс та негативний вплив на організм. Купити Metenolon на https://shopsteroid24.com/tabletirovannye-steroidy-107/metenolon-primobolan-129/ буде правильним рішенням для тих, хто не тільки хоче набути бажаних форм, але й піклується про своє здоров’я. Нелегальне придбання стероїдів у недобросовісних постачальників може обернутися бідою, оскільки препарати можуть бути небезпечними та неефективними.

Ефективність від приймання Метенолону

Метенолон доступний у двох формах – таблетованій та ін’єкційній, кожна з яких має свої плюси та мінуси. Препарат у таблетках коштує набагато дорожче, ніж в уколах, але їхній період напіввиведення становить від п’яти до двадцяти годин. З плюсів варто відзначити те, що вони не мають серйозного впливу на печінку. І більшість користувачів віддають перевагу саме ін’єкційній формі, оскільки вона доступніша у фінансовому плані. Крім того, речовина залишається в організмі від тижня до двох. Єдиним недоліком Метенолону в ін’єкціях є його болісне введення.

Дозування препарату в таблетках становить 50-100 мг на добу, й через три дні починається ПКТ. Дозування в уколах – 400 мг, ін’єкції ставлять раз на тиждень, потім через три дні після останнього уколу починається післякурсова терапія.

На допінг-контролі препарат у таблетках виграє, оскільки час виявлення становить до півтора місяця проти пів року в уколів.

Спортсмени не дуже задоволені ефективністю препарату, оскільки очікували більшої кількості набраної маси. Але за функціями Метенолон покликаний зберігати вже набрану м’язову масу, а не накопичувати її на курсах соло. Завдяки його жироспалювальному ефекту мускулатура стає рельєфною й пружною. Його використовують найчастіше під час сушіння та в кінці курсу. Він зберігає набрану вагу й має мінімальний відкат.

Де придбати якісні стероїди

Спортивну фармакологію найкраще купувати у спеціалізованих магазинах та в аптеках, які відпускають препарати за рецептом. Тільки так спортсмени можуть отримати виключно якісні, ліцензійні препарати. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, пересилання, зберігання та збут стероїдів в Україні заборонено. Але, не зважаючи на це, чорний ринок, який пропонує препарати-підробки для спорту, процвітає. Багато новачків, зокрема підлітків, купують сильнодійні речовини, не замислюючись про наслідки. Метенолон, як і болденон https://shopsteroid24.com/inekcionnye-steroidy-106/boldenon-110/, підходить для спортсменів, які тільки починають свій досвід застосування ААС. 

Як підсумок

Не зважаючи на те, що Метенолон є м’яким анаболічним стероїдом, він все ж таки пригнічує вироблення власного тестостерону. Але, якщо приймати такі препарати самостійно, без зазначених тренером або лікарем необхідних дозувань, то можна завдати серйозних збитків своєму здоров’ю. Можуть виникнути: 

  • агресія;
  • збудливість;
  • безсоння;
  • а також підвищення печінкових ферментів. 

Багато стероїдів продаються за акцією, на розпродажах. Такий маркетинговий хід приваблює покупців, оскільки ціна суттєво знижується. Купівля спортфарми на чорному ринку до добра ніколи й нікого не приводила.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь