Гуляли два дні, зірки, торт за 100 тис. грн і черевики за 50 тис…

7-8 жовтня Ростислав Ільницький та Роксолана Москва відгуляли своє весілля у комплексі Emily Resort, поблизу Львова. Серед гостей були присутні прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати.

31-річний Ростислав Ільницький — колишній прокурор. У 2019 році у Радехові перебував на посаді заступника місцевого прокурора. Згодом мав намір стати головним прокурором Херсонської області. Кілька місяців тому за власним бажанням Ільницький звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

27-річна Роксолана Москва, колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Жінку звільнили із бюро у березні 2022 року, одначе, згодом через суд вона вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тис. грн за “вимушений прогул”. Наразі ДБР оскаржує рішення у Верховному суді. Також наречена — донька адвокатки та бізнеследі Богдани Москви та родичка колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби.

Джерело: lviv.media

Як зазначили журналісти, у перший день весілля на святкування було запрошено було понад 300 гостей. Для них виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”. Ведучим свята був Григорій Решетнік. Тоді як другого дня вже 500 гостей розважав Дзідзьо. Замість білої сукні наречена одягла вишивану, а молодий переодягнувся у вишиванку.

Журналісти намагалися підрахувати у скільки вартувало святкування, оскільки лише 8-поверховий торт для молодят, зображення якого є на фото та відео події, міг коштувати близько 100 тисяч гривень.

Джерело: lviv.media

Також спробували сконтактуватись із матір’ю нареченої, аби поцікавитися, хто профінансував весілля під час повномасштабної війни, однак вона не відповіла на телефонні дзвінки. Через деякий час до журналістів звернувся батько нареченого Василь Ільницький і, нібито, закликав не публікувати розслідування, наголошуючи, що багато допомагає армії.

Букви

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь