Трирічний Мишко, який впав з трактора, живий і лікується

Подія, що сталася в Будищі (на Коропщині) минулого четверга, сколихнула все село: батько під час сільгоспробіт на власному городі мало не переї­хав трирічного сина.
Як з’ясувалося, хлопчик був поряд з ним на працюючому мінітракторі Shifeng SF 30 CL сидів на лівому крилі. У якийсь момент не втримався і впав.

«Чим думав? Як можна бу­ло?» — ці питання були вже по­тім. Спочатку людей хвилюва­ло тільки одне: чи жива дитина. Адже були чутки, що хлопчик потрапив під колеса, бо батько ви­скочив на порятунок навіть не зу­пинивши трактора.
Це сталося в родині пере­селенців із Нікополя. Дніпропе­тровської області Вони осели­лися в Будищі цієї весни – подружжя (обом по 25) і бабуся 1939 року народження. Купи­ли будинок, зробили в ньому ре­монт. почали заводити господарство. Тракторець придбали, щоб обробляти город Дуже ро­ботяща, позитивна родина, — розповіли в старостаті.

Мама влаштувалася на ро­боту, тож, поки її не було вдо­ма, з малим Мишком залишалися батько і бабуся. До 12 жовтня все було добре ..

На щастя, непоправного не сталося. Хлопчик під трактор не потрапив. Та без травм, на жаль, не обійшлося. Зараз він в Облас­ній дитячій лікарні.

Стрес для батьків величез­ний, говорить діловод Вален­тина Жук. — І урок на все життя.

Джерело: газета “Гарт”, Марія Ісаченко

gorod.cn.ua

Фото з сайту alliancetechnika.ua, ілюстративне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь