На щиті на Бобровиччину повертається молодий Герой…

Сумна звістка знову прийшла до нас – на щиті повертається додому молодший сержант Сергій Вікторович Бишкін – Герой, який віддав за Україну найдорожче – своє життя.

Сергій Бишкін народився 15 березня 2000 року в селі Рудьківка Бобровицького району Чернігівської області. Освіту здобував у Рудьківській середній загальноосвітній школі. Після закінчення 9 класів вступив до Київського професійного ліцею транспорту. По закінченні ліцею у 2019 році здобув цивільну спеціальність слюсаря з ремонту легкових автомобілів.З 10.07.2020 по 09.12.2021 року проходив строкову військову службу в 1-й Президентській бригаді оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка у складі Національної гвардії України на посаді кулеметника.

Після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну 20 квітня 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України, ставши на захист рідної Батьківщини. Захищав українську землю та народ у складі окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго на посаді командира кулеметного відділення.21.07.2023 року, вірний присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув поблизу с. Невське Сватівського району Луганської області від смертельних поранень, отриманих внаслідок артилерійського обстрілу. У горі та скорботі залишилися рідні Сергія – мама, батько та сестра.

1 листопада 2023 року, ми зустрічатимемо загиблого Героя живим коридором у м. Бобровиця о 9:45 від моргу по вул. Незалежності до площі.

О 10:00 на центральній площі міста відбудеться мітинг-реквієм та церемонія прощання з українським захисником.Після мітингу-реквієму траурна процесія прослідує до с.Рудьківка, де відбудеться заупокійне відспівування та поховання загиблого воїна Сергія Вікторовича Бишкіна.

Просимо жителів громади приєднатися до живого коридору та церемонії прощання, щоб з усіма почестями провести в останню дорогу Захисника України.

Слава Герою!

Бобровицька територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь