Знову гроші громади йдуть на схеми влади

 

 

 

 

Через бездарність політики міського голови, точніше його постійну відсутність та завдяки податкам з військових в бюджеті в бюджеті Ніжина зʼявилися кошти, які негайно і терміново, на думку місцевої влади, потрібно було освоїти на вчорашній сесії міської ради. 

Одиночні заклики свідомих депутатів щодо необхідності переспрямування коштів з некритичних закупівель на допомогу ЗСУ, придбання дронів та всього необхідного для захисників були не просто проігноровані – їм не давали можливості закінчити висловлювати свою думку.

Мер міста, члени виконкому та депутати, вдаючись до відвертого маніпулювання та підміни понять, і слухати нічого не хотіли, про те, що усі сили потрібно спрямувати на допомогу армії.

Як результат – десятки мільйонів наших податків, які і формують бюджет громади, знову пішли на бруківку, двері для туалетів, стільці, ремонт хатинки управління освіти, на завищені ціни з розробки проектно-кошторисної документації та поповнення фінансових ресурсів практично збанкрутілих комунальних підприємств та інші некритичні потреби міста.

Тільки на ПРОЕКТ  частини даху ЗОШ 7 виділили 1 000 000 грн, на бзакінчення украдання бруківки на плоші – 500 000, на стільці 500 000, двері для туалетів 450 000, а на ремонт управління освіти 600 000 (разом з цими коштами за рік управління освіти «відремонтували» вже практично на 2 мільйони грн). Скоріш за все, з підрядниками та продавцями, які «стануть переможцями» в закупівлях, вже давно все домовлено, як це відбувається  останнім часом. Щоб вигоду отримали «і ваші, і наші».

А дрони і реальна допомога тим, хто на передовій знову в Ніжині не на часі: військові – зачекають, адже бруківка чекати не може.

Нам стало відомо, що в суботу 11 листопада о 10 ранку Ніжин приєднається до Всеукраїнської акції «Гроші на ЗСУ»: містяни зберуться разом із жителями інших міст України під стінами міської адміністрації. Ті, кому не байдуже майбутнє нашої країни, наших дітей та нашого з вами міста, вийдуть для того, щоб місцева влада нарешті почула голос народу, якому вона повинна слугувати і в чиїх інтересах діяти.

Приєднуйтесь.

Фото з мережі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь