«Залишається пам’ять, біль і любов» – у  Ніжинській ЗОШ № 11 відкрили меморіальні дошки загиблим Героям

 

 

 

 

Сьогодні на фасаді ніжинської школи №11 відкрили меморіальні дошки двом загиблим Героям  Олексію Котляру та Ігорю Нагорному.

Ніжинці відали шану пам’яті тим, хто загинув захищаючи нашу країну від російських загарбників.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-2.jpg


Дошки відкривали рідні загиблих: дружина Олексія Котляра – Оксана та донька Ігоря Нагорного – Тетяна.

Освятив дошки однокласник Ігоря Нагорного, ієрей храму Святої Покрови отець Олександр.

Дочка Ігоря Нагорного Тетяна звернулась до присутніх із проханнм пам’ятати про подвиг усіх захисників, її батька та його побратимів.
Вчора 10 місяців як тата на стало. Тепер він захищає усіх нас з неба, а нам живим залишається пам’ять, біль і любов. Я люблю тебе – сказала я батькові 8 числа, а 9 його не стало. Але моя любов, як і любов усіх, хто втратив своїх рідних, нікуди не поділась. Ця любов, цей біль спонукають нас робити все, що від нас залежить, щоб закінчилась війна. І так само закликаю усіх, заради памяті тих, хто загинув, заради збереження життя тих, хто щодня і щомиті захищає нас з вами, наше майбутнє – допомагайте нашим воїнам. Це ж не складно – не випити ранкову каву, а віддати ці гроші на потреби військових, щоб они могли вдягнутись, захистити себе, здолати ворога, щоб вони повернулися живі і здорові. Пам’ятайте про наших батьків, допомагайте живим. Слава Україні і її Героям”.

Наталія РУЛЬОВА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь