На Ніжинщині лісівники разом з вихованцями дитячого будинку-інтернату озеленили територію

 

 

 

 

Сьогодні лісівники філії «Ніжинське лісове господарство» ДП «Ліси України» завітали до Ніжинського дитячого будинку-інтернату – закладу, який опікується дітьми та молоддю з особливостями розвитку віком від 4 до 35 років.

На зображенні може бути: 15 людей та текст


На подвір’ї інтернату працівники філії разом з вихованцями висадили декоративні дерева, поспілкувалися про професію лісівника, а також дізналися про роботу рейдових бригад.

На зображенні може бути: 4 людини, трава та дерево

«Ми дуже вдячні лісівникам за те, що вони завітали до нас. Для дітей такі зустрічі мають велике значення, адже, по-перше, з допомогою працівників Ніжинської філії вони власними руками висадили нові деревця, а по-друге, наживо поспілкувалися, отримали позитивні емоції та новий досвід. Тепер діти будуть доглядати за деревами і спостерігати, як вони ростуть. Ми будемо з нетерпінням чекати на нову зустріч з лісівниками», – зазначила директорка Ніжинського дитячого будинку-інтернату Олена Гармаш.

Тепер на подвір’ї інтернату зростатимуть близько 60 саджанців туї західної, ялівця козацького і самшита вічнозеленого, які вихованці закладу отримали в подарунок від лісівників

Джерело: ДП “Ліси України”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь