Учні Ніжинського ліцею руйнують стереотипи. Фото

Якщо ти розмовляєш з людиною мовою, яку вона розуміє, ти говориш з її головою. Якщо ти розмовляєш з людиною її рідною мовою, то ти говориш з її серцем.

Нельсон Мандела

Вважається, що вивчати іноземну мову, а особливо англійську, дуже важко. Але учні Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя руйнують стереотипи. У стінах навчального закладу було проведено гру-подорож “Destination: the UK”.

Учителі англійської мови Ганна Філь та Надія Шеплякова підготували для першокурсників цікаві конкурси та вікторини про Велику Британію, а саме: про її культуру, традиції, відомих людей та інші аспекти.«Подорожували» ліцеїсти до омріяної країни не поодинці, а зі своїми друзями, так як працювали в командах.

Дух суперництва ще більше заряджав учнів запалом та ентузіазмом, щоби дати правильну відповідь та не підвести своїх товаришів. Активності учасників сприяли також використання інтерактивних технологій та актуальність тем обговорення. Угадуючи той чи інший фільм або відому особистість, учні не лише удосконалювали своє мовлення англійською, але й отримували задоволення від розмов про те, що їм подобається.

Наприкінці гри здобувачі освіти відчули себе справжніми британцями, поринувши в атмосферу традиції чаювання. Насолоджуючись чаєм із печивом, ліцеїсти ділились своїми враженнями та емоціями від віртуальної подорожі.

Учителі англійської мови Вікторія Мохір та Наталія Орленко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь