Близько 20 авто застрягло 27 листопада на дорозі між селами Новий Биків та Нова Басань у Ніжинському районі

 

 

 

 

Чернігівщина майже добу в полоні негоди – снігу та сильного вітру. Тисячі людей  у понад 100 населених пунктів залишилися без електрики. Аварійні бригади працюють над відновленням.

Школярам області вимушено довелося навчатися дистанційно. Чимало автівок з людьми потрапили в сніговий полон на автошляхах через великі перемети. На допомогу приходили і патрульні, і рятувальники зі спецтехнікою.  

На Чернігівщині під час снігопаду 27 листопада на допомогу приходила ДСНС

“Внаслідок несприятливих погодніх умов рятувальники 17 разів залучалися на буксирування авто з заметів. Вивільнено 151 авто, надано допомогу 391 людини. На буксирування залучалося 20 одиниць техніки і 63 чоловіки особового складу”, – каже Катерина Яриловець, речниця ГУ ДСНС в Чернігівській області.

27 листопада вдень близько 20 авто застрягло на дорозі між селами Новий Биків та Нова Басань у Ніжинському районі. Їх оперативно вивільнили.

“Ситуація вже вирішена. Там просування було, але повільне. Вже нормально траса працює. На жаль, є перемети, але ДСНС працює. Є транспорт. Суттєвих ситуацій з негативними наслідками немає. Працюємо в звичайному режимі”, – розповів Григорій Ковтун, начальник Ніжинської РВА.
Тим часом, синоптики прогнозують 29 листопада у середу знову погіршення погоди –  сильний вітер та сніг з дощем.

Фото з мережі
Джерело: Час Чернігівський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь