У Носівці знову гірка втрата

Знову у нашій громаді гірка втрата. Загинув наш земляк, носівчанин Руслан Сергійович Волоха.

Сержант Руслан Волоха (21.01.1999 -1.12.2023) народився і зростав у Носівці. Навчався у  першій міській школі. Професію  продавця – консультанта здобував у Мринському СПТУ. 

 Вже після  одержання диплому Руслан  став до лав Збройних Сил України на строкову службу.  Після проходження – працював за професією, продавцем будматеріалів. Захоплювався  технікою, займався спортом, будував плани, як кожна молода людина…

А далі… була війна.  Він ніс службу на північному  кордоні нашої області.  

Прикордонні війська були для нього близькими.   Мав досвід, бо й строкову службу проходив  у цих військах, щоправда на Львівщині. Після повномасштабного вторгнення Руслан  виконував обов’язки   інспектора  прикордонної служби І категорії  вже  недалеко, на Чернігівщині. І це вкотре підтверджує, що війна – не десь  далеко він нас, вона всюди, вона близько і вона лишає страшні криваві сліди. Болю, гіркоти, втрат.

 Зіткнення  з диверсійно-розвідувальною групою ворога  для підрозділу, у якому служив наш земляк, на жаль, стала фатальною.   Сержант Руслан Волоха загинув.

Загинув, як Герой, до останнього  залишаючись вірним військовій присязі, даній українському народові. Сталося це 1 грудня.

Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають батькам загиблого захисника: Людмилі Григорівні та Віктору Володимировичу, нареченій Анастасії, братикам, для яких він був взірцем,всім рідним, близьким, побратимам.

Поховано Героя буде на кладовищі по вул. Центральна ( в напрямку с. Андріївка)

 Зустріч та поховання відбудеться 4 грудня.

 Вічна пам’ять герою-захиснику.

 Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь