Живим коридором Бобровиччина зустрічає Героя…

Сьогодні, 9 січня, Бобровиччина прощатиметься з українським Захисником – це солдат Станіслав Григорович Бодня.

Він народився 10.12.1979 року в селі Піски Бобровицького району Чернігівської області. Освіту здобував у Пісківській середній загальноосвітній школі. Після закінчення школи вступив до Прилуцького педагогічного училища, де навчався до 1999 року. Після навчання працював на різних посадах у лісництві та ТОВ «Земля і Воля».

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в липні 2023 року був призваний за мобілізацією до лав Збройних Сил України.

Пройшов навчання у військовому навчальному центрі та став на захист Батьківщини на посаді навідника аеромобільного підрозділу в складі Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У складі військової частини брав участь у бойових діях по захисту Батьківщини. Виявляв стійкість та мужність, був вірний військовій присязі. Під час бойових дій був поранений, лікувався у військовому шпиталі, перебував у відпустці за станом здоров’я по реабілітації після поранення.

Так сталося, що 06 січня 2024 року Станіслав Бодня помер під час відпустки по реабілітації після поранення.

Вічна пам’ять і слава Захиснику України! Висловлюємо щирі слова співчуття його рідним та близьким.

🔸Завтра, 09 січня, ми зустрічатимемо військовослужбовця Станіслава Григоровича Бодню живим коридором у м. Бобровиця о 10:00 від моргу, по вул. Маяковського до с.Піски.

🔸Об 11:00 у храмі с. Піски відбудеться відспівування та церемонія прощання із українським захисником. Поховання відбудеться на кладовищі с. Піски.

Просимо жителів громади приєднатись до живого коридору та церемонії поховання, щоб з усіма почестями провести в останню дорогу Захисника України.

Організаційний відділ міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь