Комарівська ТГ з міні-футболу: головним арбітром був… дванадцятирічний хлопчик!

Неординарна подія трапилася під час проведення IV першості Комарівської ТГ з міні-футболу.

В дев’яти з десяти матчів головним арбітром був … дванадцятирічний хлопчик! Розповімо Вам як таке трапилося.

Андрій Голов’як – семикласник Комунального Закладу «Комарівська гімназія». В своєму класі він заступник старости. Хлопець здібний в навчанні та дуже любить спорт. Відвідує футбольну і волейбольну секції, також грає в баскетбол, настільний теніс, займається гімнастикою.

Під час проведення першості Комарівської ТГ з волейболу серед жінок пам’яті Володимира Юрченка, Андрій був у якості палкого вболівальника, але з власної ініціативи став допомогати головному арбітру змагань – Дмитру Бецю. На турнірі він відповідав за лінії та сітку і запам’ятався уважністю, чесністю та неупередженістю.

Тому перед міні-футбольною першістю Андрію запропонували спробувати себе головним арбітром змагань. Хлопець погодився, ретельно вивчив правила гри та два дні задавав практичні питання стосовно ймовірних різних ігрових ситуацій.

І ось у день змагань Андрій вдягнув уніформу судді зі свистком, секундоміром та жовтою й червоною картками в кишенях! Молодий арбітр відсудив відмінно. Першість пройшла цікаво, без суперечок та в дружній атмосфері. Гравці були на диво слухняними. Після змагань юний суддя розповів, що спочатку було страшнувато, та вже після третьої гри стартове хвилювання минуло.

Андрій мріє стати вчителем фізичної культури. Хто-зна, може наші змагання судив арбітр, що в майбутньому буде працювати на фіналі Ліги Чемпіонів!

Дякуємо хлопцеві та щиро бажаємо, аби його мрія обов’язково здійснилася!

Впевнені, що за такими як Андрій – майбутнє України!

Фортуна Комарівка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь