“Незламні” – у Ніжині відкрили ветеранський простір

 

 

 

 

“Незламні” – саме так називається ветеранський простір, відкриття якого відбулося в Ніжині вчора, 23 березня. Над втіленням в життя цього проєкту щиро і самовіддано працювали так багато людей! Адже це дійсно потрібно і неабияк важливо…

Тепер у наших захисників, захисниць та їхніх родин є місце, куди можна звернутися з багатьох питань, як юридичних, так і психологічних, тут їх гарантовано вислухають, підтримають і допоможуть.

Тут можна просто поспілкуватися. Можна зайнятися спортом, бо є кімната, обладнана тренажерами. Є кімната для дітей, оснащена всім необідним, щоб діти цікаво провели час, поки дорослі вирішуватимуть питання.

Відкриття ветеранського хабу відбулося завдяки втіленню в життя проєкту, який отримав грантову підтримку Cedos та Western NIS Enterprise Fund на створення центру.

Його реалізовували дуже багато людей… Це і ГО МІСТО Н, БО «БФ «Українська незламна душа» на чолі з щирою Інною Кулинко, підприємці, меценати, іноземні партнери, родини ветеранів та загиблих героїв, волонтери…

Ще на початку року Інна Кулинко, розповідаючи про роботу над реалізацію проєкту, дякувала підприємцям нашого міста Ніжина за кошти на металопластикові вікна та двері в ветеранський простір, а саме: Валерію Гавриленку, Валентину Андрійцю (ТОВ фірма «ЛАКС»), Сергію Охоньку, Ярославу Ступаку, Олександру Стрілку (ТОВ «Оксамит Смаку»), Рустаму Насібову. “Як добре мати поруч людей, які не дадуть впасти», – зазначала волонтерка.

“Я дуже хочу, щоб кожен ветеран і кожна ветеранка відчули що вони цінні та потрібні людям!

І не лише тому, що захищали Україну! І не лише тоді, коли захищали Україну! А тому, що вони —Люди, особистості та професіонали!”, – говорить Інна Кулинко.

Ми – вільні й сміливі, це у нас, українців, в крові. Ми маємо бути сильними, бо живемо в жорстоких реаліях війни. Але ми неодмінно вистоїмо, і країна наша розквітне з новою силою. Ми – незламні!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь