Ніжинській відділ поліції викликав справжній фурор на «Ярмарку професій»

14 грудня Ніжинською філією Чернігівського обласного центру зайнятості у новому корпусі Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя розпочав свою роботу «Ярмарок професій» для випускників шкіл Ніжина та району. Про даний захід Ніжинському відділу поліції стало відомо із ЗМІ. У сектору кадрового забезпечення відділу не було жодних сумнівів у тому, що майбутнім випускникам неодмінно слід розказати і про роботу поліцейських різних спеціальностей. Всього за кілька днів було підготовлено презентацію поліцейських «вузів» у вигляді цікавого фільму, календарів та буклетів. Замовили тематичні кульки та дістали з шафи парадну офіцерську форму.
Вже на самому заході, біля стенду Ніжинського відділу поліції було ніде яблуку впасти! Діти з цікавістю розглядали криміналістичну валізу, мали змогу спробувати себе у ролі експерта-криміналіста шукаючи на грошових купюрах написи зроблені люмінісцентною фарбою. Справжній захват викликали маніпуляції з виявлення слідів пальців на різних поверхнях, які ставали видимі після застосування спеціальних порошків. Школярі з цікавістю слухали про роботу слідчих та оперативників,дізналися багато нового про можливості судових експертиз.
А офіцерська форма! І дівчата і хлопці не могли відвести поглядів від поліцейських та шикувалися у чергу для можливості зробити фото на згадку.
Варто сказати, що нам надзвичайно приємна така цікавість дітей до служби у поліції. Дякуємо всім, хто підходив, запитував, дискутував, разом з нами складав плани на майбутнє. Ми чекаємо амбітних, цілеспрямованих ентузіастів! Всіх тих, хто захоче пов’язати своє майбутнє із захистом людей і закону. Запрошуємо на службу до поліції!

Сектор кадрового забезпечення
Ніжинського відділу поліції

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь