“Красень-кубок” Ніжина з настільного тенісу залишається “вдома”

 

 

 

 

У суботу 15-го грудня пройшли особисто-командні змагання “Відкритий Кубок Ніжина”, які проводилися вже вдруге і, мабуть, вже стали традиційними. Цього разу за нього боролися сім команд з трьох міст Чернігівської області: 2 об’єднані команди з Ічні та Іржавця, 2 команди з Прилук і 3 ніжинських команди. Більш докладні коментарі і технічні результати про змагання будуть опубліковані в групі facebook “Настільний теніс Чернігівщини”.

Поки ж про найголовніше: Кубок залишається в Ніжині! І це вже стає доброю традицією. Треба зазначити, що і в минулому році Ніжин також у впертій боротьбі випередив чернігівські команди. У цій перемозі вирішальними стали виступи капітанів-лідерів команд Ніжин-1 і Ніжин-2 Анатолія Казанцева і Олександра Гречушнікова, котрі не залишили жодних шансів своїм суперникам у групі ветеранів та відмінно зігравших дівчат – Інну Безручко і Анастасію Свиридовську, які зайняли 1-е і 2 е місця в турнірі дівчат.

 Треба підкреслити, що практично не було “прохідних” ігор, і всі поєдинки проходили в найгострішій боротьбі. Відчуйте гостроту конкуренції за командним результатами:

 

1. Ніжин-1. Казанцев Анатолій, Безручко Інна, Дерека Андрій. Зайняті місця: 1, 1, 9 * (* 9 – місце всіх учасників, що зайняли 3-е місця в попередньому турнірі). Сума місць = 11.

2. Ніжин-2. Гречушніков Олександр, Свиридовська Анастасія, Бутенко Олег: 2, 2, 7 = 11.

1-е місце команда Ніжин-1 отримала за рахунок зайнятих двох перших місць.

3. Ічня-1. Брусенко Анатолій, Виноградов Сергій, Овсійко Наталя: 3, 3, 6 = 12.

4. Прилуки-ПОНТІМУС. Борисенко Володимир, Лагута Олександр, Микитуха Олександра. 4, 6, 2 = 12. Ічня-1 посіла 3-е місце завдяки більш високому місцю Наталії Овсійко.

Треба зазначити, що у другої прилуцької команди – Павла Єгоркіна – сума місць склала 13, а у юніорів Ічні – 14. Всі в межах трьох місць!

 

 Окрасою турніру стала фінальна гра в категорії до “50” двох прилучан Павла Єгоркіна і Довгалинця Дмитра, в якій з рахунком 3: 1 переміг Павло Єгоркін.

 

Було що подивитися!

 

Федерація настільного тенісу Ніжинщини дякує:

————————————————– ——————–

1. Керівництву університету в особі ректора Самойленка Олександра Григоровича і проректора Давиденка Сергія Миколайовича за незмінну підтримку і доброзичливість.

2. Спорткомітету Ніжина і персонально його голові Павлу Володимировичу Глушку за надані призи, а особливо – красеня Кубка.

3. Завкафедри фізвиховання Щербаку Павлу Івановичу за незмінну підтримку і допомогу в організації проведення змагань.

4. Всім учасникам змагань.

5. Організаторам іногородніх команд, які забезпечили їх приїзд на турнір: Павлу Єгоркіну, Сергію Виноградову, Анатолію Брусенку, Володимиру Борисенку.

6. Фетісову Валерію Сергійовичу за відмінну організацію змагань та суддівство;

7. Координатору турніру Олександру Гречушнікову, який закрив всі технічні питання по підготовці спортивної зали;

8. Тарасу Яремі за чудовий фоторепортаж. 

Джер Нежатин

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь