Ніжинці взяли участь в риболовецькому турнірі

 

 

 

 

Побратими-афганці зібрались на березі річки Борзенки в Борзні, щоб організувати щорічний риболовецький турнір, головна мета якого – це зближення колишніх побратимів.

“Цей турнір проводиться щорічно, ось вже десять років. Останні роки ми присвячуємо його пам’яті нашого побратима, афганця, який загинув у війні на сході. Олега Міхнюка”, – розповів організатор турніру Валерій Молотов.

 

За результатами турніру перемогу здобула команда з Києва, друге місце забрали рибалки з Новгород-сіверську, а третє – у борзнянців.

Участь у команді бралки рибалки з Харківської, Сумської, Львівської областай та з міст Київ, Чернігів, Новгород-Сіверський, Ніжин. Це показує, що колишніх побратимів не буває, і спільне буремне минуле об’єднує їх тепер навколо риболовлі.

Афганець Олександр Волинець з Ніжина у розмові з журналістами сайту “Нежатин” ділиться: “Хоч і не здобули призове місце, проте отримали масу задоволення від зустрічі з побратимами. Це була гарна нагода зустрітись та порибалити. У наступному році плануємо представляти Ніжин знову”.

Фото з сайту Челайн

Володимир ЛЕМІШ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь