Ніжинська мисткиня Юлія Дядюн влаштувала благодійний аукціон на підтримку хворого немовляти

 

 

 

 

Нещодавно Марта Левченко засновниця благодійної організації “Мрія Марти “Центр доброти для мами і дитини” та президент благодійного фонду заявила про терміновий збір коштів на підтримку маленької українки Марії.

“Маленька Марія вдячна кожному хто вступив в боротьбу за її життя!
Зараз їй важко, животик ще більше виріс, він давить на легені і важко дихати… їй постійно ставлять крапельниці, щоб підтримати життя, поки ми зберемо необхідну суму. Часу дуже мало, щодня дитина слабне. Нам необхідно зібрати ще менш як 30 тисяч євро, щоб зробили пересадку печінки”, -зазначає Марта на своїй сторінці в Фейсбук.

Якщо вчасно не встигнемо зібрати кошти на пересадку печінки маленькій Марічці, то вона помре, бідолашне дитя не має грошей на операцію… Дуже дуже сумно усвідомими, що в той час як оперують інших малюків із сусідніх палат, у яких ніколи нема проблем з оплатою ( діти з Молдавії, Росії, Румунії), … дитина з України змушена просто лежати і чекати…мене питають чому Україна не спасає своїх дітей? Чому закордонна клініка приймає дітей з України в борг, змушена підтримувати її життя, максимально тягнути час , поки назбираються гроші….як це дивитися на таку дитину щодня?…дитину, яка має всі шанси вижити і жити щасливе та довге життя, але … зараз , в ці хвилини, 7-ми місячне маля з Черкас страждає і животик просто розриває від набряку печінки… часу з кожним днем все менше… прошу молитву і Репост, давайте зробимо максимум! За цю добу ми з вами, звичайні українці зібрали понад 100 тис грн! Усього зібрано понад 90тисяч євро, залишилося 42 тисячі! 42 тисячі за життя … …де ж ви не звичайні українці де? …⛔ПриватБанк 5168 7450 1469 1171 Чернявська Олена Михайлівна (мама) ⛔PayPal : renaissance-help@yandex.ru Кулагина Марина Указать : Maria

Опубліковано Marta Levchenko Четвер, 1 серпня 2019 р.

Не лишилася байдужою до подібного заклику ніжинська майстриня Юлія Дядюн. Пані Юлія вже давно займається виготовленням прикрас для маленьких ніжинок, її роботи виконані якісно та мають гарний вигляд. Влаштувавши благодійний аукціон з виробів, які створила власноруч, Юлія намагається допомогти маленькій україночці Марії, яка наразі потребує допомоги в сумі 30 тис. євро для пересадки печінки.

Долучитися до благодійного аукціону можна на сторінці Юлії Дядюн за посиланням juliya.dyadyun, або зв’язатися з нею в особистих повідомленнях.

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь