У Ніжині чоловіка поранили гострим предметом у груди

 

 

 

 

Цими вихідними – 19 жовтня, в суботу, близько 21:00 в одному з мікрорайонів нашого міста чоловіку викликали швидку в зв’зяку з пораненням грудної клітки.

Приїхавши на місце події працівники швидкої побачили біля під’їзду молодого чоловіка у закривавленій футболці. Він повідомив, що його ударив у груди гострим предметом житель цього будинку.

Як зазначають медики, 33-річний чоловік отримав поранення передньої поверхні грудної клітки та був доставлений до Ніжинської лікарні.

У поліції розповіли більш детальну інформацію за даним фактом:

“Близько 19:00 додому повернувся 36-річний чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння та почав провокувати конфлікт зі своїм 64-річним батьком, який нещодавно переніс тяжку хворобу. Останнім часом нофлікти на грунті пияцтва сина стали регулярними, тому нерви батька не витримали. В ході сварки той завдав одного удару ножем в область грудей дебоширу. Після цього викликав швидку допомогу. Поліції зізнався у скоєному., видав знаряд злочину. Пораненого прооперували, за його станом стежать медики. Слідчими розпочато кримвнальне провпдження за ч. 1 ст. 121 КК України”.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь