Розслідування екологічного злочину в Ніжині таки почнеться

 

 

 

 

На позачерговій сесії міськради 9 жовтня ніжинські депутати прийняли рішення щодо звернення до міністра охорони здоров’я України Зоряні Скалецькій, керівнику обласної прокуратури й Ніжинської місцевої з приводу екологічної ситуації в Ніжині. Адже у депутатів є підозри, що забруднення повітря відбувається внаслідок решток кукурудзяного походження з боку підприємства «Дружба Нова», елеватори якого знаходяться по Носівському шляху.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Нестерпний червоний пил, який витає у повітрі міста осідає не лише на поверхні асфальту, вікон, і білизни, але й у легенях жителів Ніжина. Люди занепокоєні екологічним лихом і воліють, аби ця проблема вирішилась як найшвидше.

23 жовтня на черговій сесії міськради, депутат Олег Щербак повідомив, що Ніжинська місцева прокуратура дала відповідь на звернення.

«Ніжинською місцевою прокуратурою 16.10.2019 відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань п №42019271180000169 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 241 К України.
Матеріали даного кримінального провадження для подальшого розслідування передано за підслідністю до Ніжинського ВП ГУНП Чернігівської області», – йдеться у відповіді.

фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь