Дві підозри на COVID-19 у Ніжині прокоментував головний лікар

 

 

 

 

Минулого тижня Ніжин сколихнула новина про жінку, котру привезли в лікарню з підозрою на коронавірус. Ніжинка мала симптоми ГРВІ, утруднене дихання та кашель.
У п’ятницю директор НЦМЛ Олександр Костирко повідомив, що наразі стан у раніше госпіталізованої жінки з підозрою на коронавірус задовільний. Вона кається у тому, що ввела в оману медперсонал і проситься виписати її з лікарні.

Інформує сайт НЕЖАТИН 
Результати тесту бактеріального середовища жінки на COVID-19 ще не готові. Кінцевий термін – вечір 23 березня.
На оперативній нараді при міському голові Олександр Костирко повідомив, що за цей час підозр на захворювання коронавірусом у Ніжині було лише два і на щастя – виявились необґрунтованими.

«38-річну жінку, яка перебуває в інфекційному відділенні практично тиждень, наразі нічого не турбує. Вона виявляє бажання повернутись додому. Та за протоколом ми очікуємо на кінець дня результату з лабораторного центру, і якщо він негативний, то у вівторок готові її виписати на амбулаторне лікування.
По другому випадку, що трапився в суботу, коли до відділення звернувся місцевий житель з підозрою захворювання на коронавірус, також все добре. Підозра з чоловіка була знята, адже він не контактував із хворими й хворіє вже тривалий час. Після огляду лікарями, ознак COVID-19 не було виявлено. У нього є гостре респіраторне захворювання, яке можливо дещо ускладнилось бронхітом», – проінформував Олександр Костирко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь