Свято гармонії та позитиву: День йоги у Ніжині. Фото

 

 

 

 

21 червня весь світ офіційно відзначав свято гармонії та позитиву — День йоги. Вже вп’яте долучився до святкування Ніжин. Традиційно організували його Громадська організація «Фітнес Центр «Позитив» на чолі з директором Галиною Арвахі у співпраці з Ніжинською міськрадою, відділом з питань фізичної культури та спорту, управлінням культури та туризму Ніжинської міської ради, інформує НЕЖАТИН

Звичайно, цього року дистанція між учасниками була більшою у зв’язку з діючим в країні карантином та всі були близькі в одному — бажанні пізнати себе, можливості тіла і відчути душевну рівновагу та спокій. Досягти цього допомогло виконання однієї з найвідоміших послідовностей оздоровчих вправ – Сурья Намаскар (“Привітання сонцю”), після чого відбулось безкоштовне заняття з різних напрямків йоги.

Серед присутніх були не лише досвідчені йоги, але й ті, хто спробував вперше або лише нещодавно став на цей шлях. Навіть діти з задоволенням виконували всі завдання. Це ще раз доводить, що найскладніше в йозі – це розстелити килимок, адже перешкод для занять йогою немає, а все починається з бажання.

Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь