Ніжинська лікарня отримає сучасне медобладнання на 40 млн. грн?

 

 

 

 

Відбулась нарада з керівниками медичних закладів

23 червня відбулась чергова нарада під керівництвом міського голови Анатолія Лінника з керівниками медичних закладів міста.

У ході наради керівники закладів прозвітували про виконання контрольних доручень. Була надана оперативна інформація управління охорони здоров’я Чернігівської області про підтверджені випадки захворювання на COVID-19 в області та в місті. Усі медичні установи працюють в режимі карантинних обмежень. Медичні заклади забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту. Медичні працівники планово проходять тестування на COVID-19.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив на злагодженості спільних дій всіх медичних служб у разі загострення епідеміологічної ситуації в Ніжинській міській об’єднаній територіальній громаді.

Генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко поінформував щодо придбання імуноферментного аналізатора. На даний час проводиться спрощена система закупівель, придбання даного обладнання планується на кінець місяця. Міським головою були надані доручення включити в перелік платних послуг проведення аналізу за допомогою ІФА, а також визначити коло осіб, які матимуть право безкоштовно або за пільгову ціну отримати дану послугу.

Присутні обговорили питання реконструкції частини будівлі головного корпусу КНП “Ніжинська ЦМЛ” ім. М. Галицького під відділення екстреної медичної допомоги відповідно до проекту EMERGENCY за підтримки президента України. Згідно Президентської програми лікарня отримає сучасне медичне обладнання на 40 млн. грн за умови реконструювати перший поверх і частину другого поверху будівлі лікарні під сучасне приймальне відділення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь