Порушники правил дорожнього руху у Ніжині сплатили кругленьку суму

 

 

 

 

Уу червні виявлено 524 порушення допущені водіями та пішоходами на дорогах міста та району (а це близько 17 на добу).  

Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, інформує “Нежатин”.

27 водіїв були за кермом у стані алкогольного сп’яніння (2 порушення допустили повторно протягом року).  29 – керували автомобілями не маючи при собі відповідних документів, ще 36 сіли за кермо не маючи на це відповідного права. З вини водіїв допущено 13 ДТП без потерпілих осіб. Притягувалися до відповідальності і пішоходи. У червні таких порушників було 41 (у травні 24). За порушення правил зупинки-стоянки винесено 71 постанову, за кожною з яких покарання у вигляді штрафу у 255 грн.

Щодо роботи з профілактики порушень ПДР водіями вантажівок. За місяць до відповідальності притягнуто 63 водіїв. В середньому, кожен із них мав сплатити штраф у розмірі 255 грн., а це понад 16 тис. грн. до бюджету.

До речі, за місяць поліцейськими накладено штрафів на загальну суму понад 112 тис. грн., з яких майже 50 тис. вже сплачено. І це без інформації про протоколи, які будуть розглядатися судом та адмінкомісіями. Їм направлено 141 матеріал.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь