Волентерка з Ніжина допомогає бабусі, над якою знущалися підлітки

Новий паркан, вікна та двері. Волонтерка із Ніжина Карина Фільчакова допомагає бабусі із Ічні, над якою знущалися підлітки, повідомляє suspilne.media.

Нагадаємо, підлітки приходили до неї в будинок, знімали відео знущань і викладали в інтернет. Після розголосу цієї справи Карина Фільчакова організувала збір грошей. 20 тисяч гривень витратили на заміну вікон, дверей і новий паркан, щоб дістатися будинку літньої жінки більше не було так просто.

Карина Фільчакова, бабуся, знущання, допомога

Карина Фільчакова – волонтерка з Ніжина

«Коли я побачила ці крики… Досі в мене ком у горлі. Я була шокована від того, що діти роблять. І найголовніше – це безкарність. Тому що діти забезпечених батьків і покарання їм не світить», – розповіла волонтерка.
Нагадаємо, ці кадри відзняли підлітки із Ічні та виклали до соцмережі Тік-Ток.

До бабусі, зі слів сусідів, вони навідувались з минулої осені. Вибили їй скло у вікнах та без попередження заходили до будинку. Щоб це більше не повторювалося, волонтерка Карина вирішила власними силами назбирати для бабусі гроші на новий паркан та вікна.
«Я робила публікації, і люди, і вся Україна. І ми потроху назбирали спочатку на двері, потім на вікна. А потім ми зрозуміли, що без паркану не обійтись, тому що ця сволота прийде і все одно буде добиватися свого.»

Та встановити паркан для бабусі виявилось не так легко. Останнім часом жінка додому нікого не пускає, боїться, що їй нашкодять.
Ічнянський відділ поліції відкрив два кримінальних провадження за знущання над самотньою бабусею. За словами речниці поліції області Юлія Ковтун, під час обшуків у фігурантів кримінального провадження була вилучена техніка, на яку ймовірно знімалося відео. Техніку направили на експертизу, яка має це спростувати або підтвердити.
Сусідка Олександра каже, після розголосу події хлопці, які фігурували на відео, приходили до бабусі Надії один раз – вибачитися.
Як живе бабуся зараз, дивіться у сюжеті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь