Які спідниці в моді восени 2020 і з чим їх носити

 

 

 

 

Восени не обов’язково відразу починати кутатися в теплий закритий одяг. Поки температура повітря дозволяє, можна сміливо гуляти в спідницях та іншому подібному одязі. У цьому матеріалі ми розповімо вам, які спідниці в моді восени 2020 і з чим їх носити.

В моду знову повернулися спідниці і сукні довжини міді та максі. Їх можна носити як з класичними блузами, так і з повсякденним одягом і взуттям – светрами, гольфами, футболками, курточками, кросівками і черевиками.

Фото: bloglovin.com

Дуже модною в цьому сезоні стала багатошаровість. Топ, футболка і светр зверху – ідеальний варіант для прогулянки. Адже в будь-який момент можна зняти або навпаки надіти один з шарів одягу і відчувати себе абсолютно комфортно.

Фото: pinterest.com / My Sweet Genevieve

Джинсові спідниці – справжній хіт осіннього сезону. Їх можна носити з простими кофточками, светрами, футболками. Що стосується взуття, ідеальний варіант – кеди чи кросівки. Наймоднішими восени 2020 стали світлі класичні кеди.

Фото: instagram.com / regan_norton

Спідниці-дзвіночки, які так подобаються дівчатам по всьому світу, також не втрачають своєї актуальності. Але носити їх варто тільки з кежуал-стилем. З такою спідницею можна надіти повсякденний топ, футболку або однотонну кофту. Взуття також бажано вибирати звичайне, без каблуків і зайвих акцентів.

Фото: mydressview.com

Спідниці плісе знову актуальні. Їх можна носити з контрастними речами, наприклад, зі шкіряною курткою і грубими черевиками. Доповнити такий оригінальний образ можна темними окулярами і великими аксесуарами.

Фото: pinterest.com / Alessandra Echeverria

Наймоднішими в цьому сезоні стали квіткові принти. Спідниця з таким принтом ідеально поєднується з затишним светром або вільної кофтиною. Також до образу чудово підійдуть нюдові і золоті аксесуари. Взуття, як і в попередніх варіантах, повинне залишатися нейтральним.

Фото: pinterest.com / maebelbelle

Джерело: apostrophe.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь