Троє ніжинців померли від ускладнень коронавірусу

 

 

 

 

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 22 грудня в області зафіксований 121 новий випадок підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19. У Ічнянському районі виявлено захворювання у 30 осіб, у Ніжині – у 19, у Ріпкинському та Ніжинському районах – по 18, у Бахмацькому – 12, у Менському та Новгород-Сіверському – по шість, у Куликівському – п’ять, у Чернігові та Коропському районі – по два, у Городнянському, Талалаївському та Сновському – по одному. З них дев’ятеро госпіталізовані, інші лікуються амбулаторно.

Зафіксовано шість летальних випадків. Від коронавірусної хвороби у Ніжині померли 67-річний чоловік та дві жінки (72 і 75 років), у Бахмацькому районі – 49-річна жінка, у Корюківському – 73-річна жінка та у Ріпкинському – 60-річна жителька. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

1-Бахмач Кравченко Наталія, 49 років; 1-м.Корюківка -Лисенко Ганна Іванівна, 73 роки; 3-м.Ніжин: Герасименко віктор Іванович, 67 років; Роздобудько Людмила Георгіївна, 72 роки; Окостень Лідія Олексіївна, 75 років.

За минулу добу ще 175 пацієнтів одужали від COVID-19. У Козелецькому районі одужали 23 особи, у Новгород-Сіверському – 19, у Ніжинському – 14, у Корюківському – 15, у Носівському – 11, у Ніжині та Чернігові – по 10, у Борзнянському та Куликівському – по 9, у Ічнянському та Менському – по 8, у Бахмацькому, Варвинському, Коропському та Ріпкинському – по 7, у Бобровицькому та Прилуцькому – по 4, у Городнянському – 3.
З них 15 перебували на госпіталізації, інші знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Оперативна інформація станом на 22.12.2020 за даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА
Підтверджених діагнозів інфікованих наCOVID-19 в області –27 357
з них:
– 15 016 пацієнтів одужали;
– 11 379 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
– 544 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
– 387 летальних випадків;
– 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в регіоні провели 235 ПЛР-тестів та 475 ІФА-тестів.

– Святкуйте вдома в сімейному колі, намагайтеся не збиратися з іншими родинами. Бережіть здоров’я своїх літніх родичів. На ці зимові свята безпечніше не ходити в гості, а зателефонувати, адже зустріч у великому сімейному колі збільшує ризик для ваших літніх родичів захворіти на COVID-19. Якщо ж ви вирішите зустрітися, дотримуйтеся дистанції 1,5 метра, носіть маску так, щоб прикривала ніс, рот та підборіддя, часто мийте руки з милом щонайменше 40 секунд, добре провітрюйте приміщення. А якщо почуваєтеся зле – залишайтеся вдома, – зазначає заступник голови Чернігівської ОДА Олександр Савченко.

Нагадаємо прості правила, які можуть запобігти інфікуванню:  фізична дистанція, маски, гігієна рук, провітрювання приміщень та перевірена інформація.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь