Ніжину потрібні свіжі ідеї: міська рада шукає головного архітектора

 

 

 

 

Ніжинська міська рада шукає головного архітектора. Про це в Фейсбук повідомляє секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко:
“Друзі та колеги.
За дорученням міського голови.
Ніжинська міська рада шукає головного архітектора!!!
– Робота в прогресивній команді
– Доопрацювання Ген-плану міста
– Розробка і втілення єдиного дизайн-коду міста
– Збереження історичної спадщини
– Формування команди
– Робота з проектами
– формування команди для створення проектного бюро
Дуже прошу РЕПОСТ
Долучайтесь до пошуку фахівця
Зробимо рідний Ніжин – кращим!”
P.S. Достойна зарплатня
Як відомо, відділ містобудування та архітектури очолювала Вікторія Борисівна Мироненко, вона ж – головний архітектор Ніжина.
Журналісти сайту nezhatin   поцікавилися у секретаря ради, що за зміни відбуваються у відділі. Юрій Юрійович відповів: “Відділ працює, і Вікторія Борисівна також. Мова йде про його розширенння: нам потрібні нові, свіжі ідеї від молодих фахівців.
Звільняти нікого не збираємось, відбувається реорганізація відділу. Хто як буде називатися – неважливо. В роботі головне – результат.
Плануємо створити проектне бюро, розробити єдиний дизайн-код Ніжина і прийняти жорсткі містобудівні умови, враховуючи і кольорову гамму в місті, і тротуарне покриття і безліч інших нюансів, щоб за 5 років у Ніжині зацарювала гармонія.
Також працюємо над тим, щоб збільшити зарплати працівникам відділу містобудування та архітектури, щоб фахівці були більш зацікавлені в роботі”.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь