Раду Поклітару та Данило Демехін – зіркові гості завітають до Ніжина!

«ТАНЦЮЙ У РИТМІ ОСЕНІ!» – саме під таким закликом 25 вересня у Ніжині відбудеться масштабний фестиваль танцювального шоу «Freedom Flights -2021». Звичайно, що судитиме його кваліфіковане, сучасне та зіркове журі. Організаторами заходу, що відбудеться в Ніжинському будинку культури, виступають ГО «ФЦ «Позитив» на чолі з директором Галиною Арвахі.

Тож Ніжину чекати на зірок?

Так, головою журі Раду Поклітару. Він же провідний майстер сучасного танцю та прогресивної балетної режисури Європи, відомий хореограф, український балетмейстер та зірковий суддя талант-шоу “Танцюють всі”, головний балетмейстер театру «Київ Модерн-балет», заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка 2016 року.
Також до складу журні входить Данило Демехін – учасник ТВ Проекту «Танцюють усі» 6 сезон, увійшов у 100 найкращих танцюристів. Учасник команди Запоріжжя в танцювальному Шоу «Майдан» телеканал Інтер. Працював в шоу «Україна Має Талант», «X-Factor», «Танцюють усі», «M1 Music Awards 2015-2016», «Вечірній Квартал».

Планується, що участь візьмуть близько 1000 учасників і для Ніжина – це чи не вперше. Слідкуємо за подіями і чекаємо фото з видовищним дійством танцю.

Джерело: vkorin.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь