Ніжинська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги отримала 2 авто

25 жовтня міський голова Олександр Кодола з робочим візитом відвідав Ніжинську станцію екстреної  (швидкої) медичної допомоги.

В рамках зустрічі відбулася презентація та вручення  двох нових автомобілів марки VOLKSWAGEN Crafter  для швидкої допомоги, які були закуплені Чернігівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за кошти НСЗУ.

Автомобілі європейського рівня, які виготовляє ТОВ “Ксенко Авто Продакшн”. “Ці автомобілі оснащені медичним обладнанням від світових лідерів – Ferno, Weinmann, Zoll, Masimo, Nihon Kohden. Ці відомі виробники використовують технології, які полегшують роботу медиків та підвищують ефективність лікування пацієнтів.

В цих машинах використовуються спеціалізовані вібро- та звукоізоляційні матеріали, що забезпечує в медичному салоні необхідну медикам та пацієнту тишу. Три рівні освітлення з різними режимами, двозонне опалення, ергономічне розташування медобладнання.

Міський голова Олександр Кодола відмітив, що це необхідні і важливі автомобілі для роботи швидкої допомоги, які мають нове зручне обладнання європейських зразку.

У Ніжинській станції екстреної  (швидкої) медичної допомоги повністю оновлений автопарк, який є зручним як для лікарів під час надання екстреної допомоги, так і для пацієнтів.

Один автомобіль з обладнанням коштує 2,5 млн.грн.

 Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь