У Ніжині привітали працівників закладів культури (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 9 листопада у стінах Ніжинської міської ради відбулось привітання працівників закладів культури з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Повідомляє сайт «Нежатин»

Ніжинських митців з професійним святом привітали керівники міста і побажали їм невичерпного натхнення, щирої любові шанувальників та успішного втілення творчих задумів.

За традицією з нагоди свята нагородами були відзначені кращі представники галузі культури міста.

Міський голова Олександр підкреслив, що своєю щоденною наполегливою працею, творчістю та професіоналізмом працівники культури звеличують наш Ніжин, примножуючи його успіхи і досягнення, а також побажав усім здоров’я, родинного тепла, особистого щастя та реалізації творчих проєктів.

До вітальних слів також долучились заступник міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак та голова ветеранської організації Людмила Величко.

Попри нелегкий для нашої країни час, діяльність працівників культури привносить у світ оптимізм та гармонію, дарує радість спілкування з прекрасним і вічним.

У своїх вітаннях виступаючі наголосили, що протягом століть український народ зберіг свою духовність та самобутність. І сьогодні, у важкі для української держави часи, розвиток української культури сприяє пробудженню та формуванню національної свідомості, адже одне з найважливіших завдань культури – зміцнення національної пам’яті та ідентичності. 

З нагоди професійного свята для працівників культури та майстрів народного мистецтва відбувся концерт.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь