Чернігівка освідчилася в коханні… Ніжину. Відео

 

 

 

 

2 жовтня студентка, автор і композитор Тетяна Довгошея презентувала у Всесвітній мережі кліп на пісню «Я навіки закохана в Ніжин».

В інтерв’ю порталу mynizhyn корінна чернігівка розповіла, що у такий спосіб зробила подарунок стародавньому, величному і неповторному місту. Ідея виникла рік тому.

«Я знайшла дуже гарний вірш про Ніжин, який написала ніжинська поетеса Ірина Васильківська (Тетяна Тимченко) та на її слова склала музику. Ніжин – дуже гарне місто зі своїми традиціями, культурою, звичаями, пам’ятками та архітектурою – місто, яке варто побачити кожному», – зізналася Тетяна Довгошея.

Постановку кадрів вона здійснила сама, зйомкою займалися 4 оператори з Ніжина. У створенні кліпу взяли участь зразковий ансамбль танцю «Вікторія», студенти та викладачі НДУ імені Миколи Гоголя та інші. У кадрі Тетяна Довгошея заспівала разом з Володимиром Стародубцем.

Талановита дівчина навчалася в Чернігівському музичному коледжі імені Левка Ревуцького на відділі хорового диригування, а потім вступила на факультет музичного мистецтва до Ніжинського вишу. Також Тетяна Довгошея нині здобуває освіту у галузі психології та соціальної роботи.

Фото – mynizhyn

Джерело: val.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь