Комунальна машина MIC 35: чи потрібна вона Ніжину?

 

 

 

 

Завдання, які доводиться вирішувати КП “ВУКГ” у Ніжині, виключно різноманітні: від очищення доріг і вулиць від бруду або снігу до поливу рослин і догляду за газонами. Враховуючи ці потреби, виникла гостра необхідність у придбанні ефективної компактної спеціалізованої техніки, що гарантує максимальну економічність та якість, а, також, потребу у використанні її в тих локаціях, де важка техніка не може працювати.

Сьогодні у Ніжині відбулась дуже важлива подія, яка може суттєво посприяти покращенню благоустрою міста. У сквері ім. М. Гоголя, представниками відомого у світі бренду Kärcher для представників міської влади та керівництва комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”, була проведена презентація універсальної комунальної машини MIC 35.

Надійна комунальна техніка від Kärcher здатна весь рік ефективно вирішувати найрізноманітніші завдання: підмітати великі площі, дороги, тротуари, доглядати за зеленими насадженнями, прибирати опале листя або сніг тощо. У комбінації з різноманітним навісним обладнанням, комунальна машина MIC 35 є рішенням, оптимальним з позицій продуктивності, економічності і зручності обслуговування.

Інвестиції в її придбання, заради чистоти та благоустрою Ніжина, вигідні в усіх відношеннях та будуть виправдані багаторічною рентабельною експлуатацією.

MIC 35 завжди готова до виконання найрізноманітніших робіт – вдень чи вночі, в будь-який час року і при будь-якій погоді. Висока швидкість руху і швидка зміна навісного обладнання скорочують простої, а ретельно продумані технічні рішення, висока ергономічність і ефективна концепція управління гарантують якісну цілорічну експлуатацію.

Керівництво комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” і представники міської влади високо оцінили гарну роботу комунальної машини MIC 35 та висловили сподівання, що саме таку спеціалізовану техніку, найближчим часом, буде придбано для ефективної і безпечної роботи у парках, скверах, на тротуарах та алеях, а, також, пішохідних вулицях Ніжина, де важка спецтехніка просто не в змозі працювати, не пошкоджуючи при цьому дорожнє покриття.

Унєніж

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь